[SOLVED] Arco-plasma stopped working after the update

Post Reply
kozak
Crewman
Posts: 4
Joined: Thu Jan 23, 2020 8:21 am
[SOLVED] Arco-plasma stopped working after the update

Post by kozak » Thu Jan 23, 2020 9:16 am

Hi, my Arco-plasma stopped working after the update, please help.
Plasmasnell team issues this: qt.qpa.xcb: could not connect to display
qt.qpa.plugin: Could not load the Qt platform plugin xcb in even though it was found/

User avatar
erikdubois
Captain
Posts: 2866
Joined: Tue Nov 07, 2017 3:45 pm
Location: Belgium
Contact:
Belgium
Re: [OPEN] Arco-plasma stopped working after the update

Post by erikdubois » Thu Jan 23, 2020 10:21 am

Can you provide us an image?

Too little to go on.
Learn, have fun and enjoy.
But first use the power of the Arch Wiki
use the tutorials on https://www.youtube.com/erikdubois
then use the power of google
then use the power of our moderators.

User avatar
erikdubois
Captain
Posts: 2866
Joined: Tue Nov 07, 2017 3:45 pm
Location: Belgium
Contact:
Belgium
Re: [OPEN] Arco-plasma stopped working after the update

Post by erikdubois » Thu Jan 23, 2020 10:24 am

Check also the rip alias what the last packages were.

What were you doing prior to the update etc...
Learn, have fun and enjoy.
But first use the power of the Arch Wiki
use the tutorials on https://www.youtube.com/erikdubois
then use the power of google
then use the power of our moderators.

kozak
Crewman
Posts: 4
Joined: Thu Jan 23, 2020 8:21 am
Re: [OPEN] Arco-plasma stopped working after the update

Post by kozak » Thu Jan 23, 2020 11:34 am

Copy the Fonts folder to /home/user/.local/share/
Next, I executed the update and reboot /
After rebooting and entering a password is not included.


kozak
Crewman
Posts: 4
Joined: Thu Jan 23, 2020 8:21 am
Re: [OPEN] Arco-plasma stopped working after the update

Post by kozak » Tue Jan 28, 2020 8:03 pm

An experienced peter established that if you delete the fonts folder along the path: home / user / .local / share /, then the system starts to boot as expected. Next, install the necessary fonts using the Font Manager, the problem does not arise.

User avatar
erikdubois
Captain
Posts: 2866
Joined: Tue Nov 07, 2017 3:45 pm
Location: Belgium
Contact:
Belgium
Re: [OPEN] Arco-plasma stopped working after the update

Post by erikdubois » Wed Jan 29, 2020 8:57 am

Well we all have learned something here.
Learn, have fun and enjoy.
But first use the power of the Arch Wiki
use the tutorials on https://www.youtube.com/erikdubois
then use the power of google
then use the power of our moderators.


Post Reply

Return to “Kernel & Hardware”